O teuga e le mafai ona taofia e tusa lava po o le a le vaitau

O meaafale i fafo o lo'o fa'amoemoe e talepeina se eleele fou.O le lipoti lata mai a Transparency Market Research i luga o le maketi o meaafale i fafo mo le 2021-2031 (faatasi ai ma le 2021-2031 o le vaitaimi faʻataʻitaʻi ma le 2020 o le tausaga faʻavae) o loʻo faʻaalia ai o le maketi o meaafale i fafo ua sili atu i le $ 17 piliona i le 2020, ma le cagR o 6% ile vaitaimi fa'afuainumera o lo'o tu'uina atu ile lipoti.O le taʻutaʻua o meaafale pisinisi i fafo ma le tuliloaina e tagata faʻatau meaafale i fafo o mea taua ia e taʻitaʻia ai le tuputupu aʻe o le maketi o meaafale i fafo.
Meafale i fafo

 

O le puao o le faʻamaʻi ua ufitia ai le lalolagi atoa.O tagata i le fale e faʻamoemoe e lagona le tofo o le "saolotoga fou" ma faʻamalieina i latou lava i le taimi e tasi.I lalo o lea tulaga, o le maketi o meaafale i fafo o le lalolagi o loʻo faʻamoemoe e talepeina se eleele fou.I le amataga, o le tele o aiga e na'o le fa'aogaina o meaafale i totonu na'o fafo, ae na'o le fa'aogaina o lona fa'aogaina numera o tausaga i le umi o le la ma timuga.O nei aso, o le fale e iai le lotoa poʻo se pisinisi e le mafai ona toe leai ni meaafale i fafo.Faʻaopoopoina i meaafale talafeagai i fafo e mafai foi ona faʻaleleia le mafanafana o le nofo ai o tagata e oʻo lava i se mini poletito .E le gata i lea, o mea faʻaagafesootai e pei o taumafataga a le aiga ma faʻaipoipoga e faʻamoemoe e toe foʻi mai aʻo faʻaitiitia le faʻamaʻi o le lalolagi, ma mafua ai le manaʻomia mo meaafale fafo.

Talu ai nei, o loʻo faasolosolo malie le faʻalauteleina o gaioiga faʻatau, o femalagaaiga ua toe avea ma "faʻamuamua" i le olaga.O faletalimalo, faletalimalo ma malae tatala ua faasolosolo malie ona toe foʻi mai i le motu o tagata, o se faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatusalia ai le tuputupu aʻe malosi i le maketi o meaafale i fafo.O meaafale i fafo e tatau ona i ai se faʻapalepale faʻapitoa, teteʻe taʻavale, tetee iniseti e tetee atu i le "suʻega o le natura", faʻapea foi, o le iloiloga muamua lea a tagata faʻatau pe a faʻatau.I aso nei, o le tele o kamupani o loʻo faʻafeiloaʻi a latou suʻesuʻega ma atinaʻe agaʻi atu i meaafale faʻalelei, tasi le meaafale i se taumafaiga e maua se paleni i le va o le faʻaitiitia o le fefe i filifiliga ma le uia o se auala gafataulimaina.

Nofo faleaiga

E le gata i lea, o faletalimalo ma faletalimalo ma isi nofoaga paganoa ma faʻafiafiaga na aʻafia i le faʻamaʻi ua tapunia, ua sauni nei e tau se suiga matagofie, O lea, ua faʻateleina le manaʻoga mo meaafale i fafo.O nisi o fale'aiga ma ofisa e mana'omia ona toe fa'aleleia ina ia fetaui ma mana'oga o le va'aiga fa'aagafesootai i le vaitau o le fa'ama'i.O le a fa'alauiloa atili ai fo'i le maketi o meaafale i fafo.

O meaafale fou ua amata ona faʻateleina le lauiloa i tagata faʻatau i le itulagi o Asia ma le Pasefika. E le gata i le tagata faʻatau lava ia e faʻateleina tupe maua ma sili atu le gauai atu i le faʻalauteleina o le avanoa i fafo atu o le potu malolo, faʻapea foʻi ona o le faʻavaveina o le faʻaogaina o le taulaga i le itulagi o Asia ma le Pasefika. .
O lo'o fa'atupula'ia fo'i mana'oga mo meaafale i fafo i Sigapoa, Initia, Meleisia ma isi atunu'u o lo'o fa'aolaola i turisi. O le maketi o meaafale i fafo o le lalolagi e fa'amoemoe e sili atu i le $31 piliona i le 2031 ma tuputupu a'e i le cagR o le 6% i luga o le taamilosaga (2021-2031) .

Meafale i fafo


Taimi meli: Aukuso-25-2021

Fa'asoa i la matou Nusipepa

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Youtube