ʻAhuehue Leʻaleʻa mai ka hana

Me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka manaʻo o ka hoʻolālā kaiapuni ola, ua hoʻomaka mākou e nānā i kahi kiʻekiʻe kiʻekiʻe o ke aloha a me ke ʻano, ka mahalo a me ka ʻike ponoʻī.Inā ma ka lā hoʻomaha a i ʻole i ke ahiahi ʻoluʻolu, ʻo ka mea ʻoluʻolu loa ke kau ʻana i nā papaʻaina a me nā noho me ka malu lā. ma ka lanai a i ʻole ka pā liʻiliʻi.No ka lawe ʻana i ka ea hou, Loaʻa i kahi kīʻaha kī ʻala;E heluhelu i ka nūpepa a e ʻono i ke aloha o ke ola.

信图片_20210615145208

 Hāʻawi nā lako waho i kahi kūʻokoʻa

 

We noho ana i loko o ka "pahu sima" lōʻihi no ka hoʻi ʻana o ka home i ke ʻano, no laila he pā hale kā mākou, ʻaʻole ia he kiʻi pena a i ʻole kahi puʻu o ka mahogany pipiʻi hiki ke pani.Noho i loko o ke kūlanakauhale "pigeonhole", he mea waiwai nui kēia i kahi wahi liʻiliʻi no ka "pili pili" me ke ʻano.

 E hiki mai ana ka lako o waho.Ma o nā hiʻohiʻona o nā lako o waho, hiki ke lilo i kāu wahi pilikino ponoʻī, e ʻae iā ʻoe e hauʻoli piha i ka makana o ke ʻano.

 ʻO ka wikiwiki loa no ke kūkulu ʻanaa Ke makemake nei ka wahi pilikino e ka lako o waho i ka individualation koʻikoʻi, ʻaʻole wale me ke ʻano hoʻonaninani, ʻo ke koho ʻana o nā lako waho e pili pū ana i kāu pono.

Inā hoʻokahi wale nō lāʻau i loko o ka home, hiki ke koho i kahi papaʻaina leʻaleʻa lāʻau a i ʻole rattan waho e kūlike me ka waihoʻoluʻu o loko a i ʻole, e hoʻohui i ʻelua ʻāpana ʻāpana akau aku he mau mea kanu ʻōmaʻomaʻo pōkole ma ka ʻaoʻao, e ʻoi aku ka ākea o ka balkona, hiki ke hana i kahi ʻike Siheyuan

信图片_20210615145226

Hāʻawi ʻia ka hōʻoluʻolu e nā lako waho

ʻO ka ʻoluʻolu loa o nā lako waho e like me ke apo pumehana i hāʻawi ʻia i ke keiki e ka makua.Ma ke kumu hoʻolālā o nā lako o waho, hiki iā mākou ke noʻonoʻo i ka mālama pono ʻana o ka poʻe e nā lako o waho, e hoʻololi i ka huahana i ka poʻe.Hāʻawi iā ʻoe i kahi manawa leʻaleʻa e leʻaleʻa i ka hoʻomaha mai ka hana.

I ka wā leʻaleʻa, e hoʻolohe pū i ka ʻono a me ka noʻonoʻo noʻeau.E hoʻopilikia pinepine ka papa o waho i kou ʻano inā he lāʻau, māla a i ʻole kahakai.Hiki i nā lako waho kiʻekiʻe ke hāʻawi iā ʻoe i kahi leʻaleʻa ʻiket ʻAʻohe mea i ka hoʻolālā, nā mea a i ʻole ka hana. ʻO nā hiʻohiʻona kūlohelohe, me ka hoʻolālā papa kiʻekiʻe, e hōʻike ana i ka leʻaleʻa ola kiʻekiʻe i ke ola o ke kūlanakauhale.

信图片_20210615145214

Hoʻolālā ʻia ʻo Sun Master Outdoor Furniture e hoʻohui i nā lako o waho i loko o ke kaiapuni o waho a hana i ka hoʻololi ʻana mai loko a i waho.

 


Ka manawa hoʻouna: Iune-15-2021

E kau inoa i kā mākou Nupepa

No nā nīnau e pili ana i kā mākou huahana a i ʻole pricelist, e ʻoluʻolu e waiho i kāu leka uila iā mākou a e hoʻopili mākou i loko o 24 mau hola.

Hahai mai ia makou

ma kā mākou pāʻoihana
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Youtube