Nā ʻano Lako waho

Ke hana nei nā mea hana hale waho i kahi ākea o nā huahana e hoʻokō i nā koi o nā mea kūʻai aku ma ka honua holoʻokoʻa.Ua hana maʻalahi kēia mau mea hana i nā lako waho i nā mea kūʻai aku, mahalo i ka hoʻohana ʻana i ka pūnaewele a me ka hoʻololi ʻana o ke kaulahao lako.

Inā ʻoe e ʻimi nei i nā lako waho kūʻai nui, nā lako waho maʻamau, a i ʻole nā ​​​​mea hana waho no kou home, aia nā ʻano like ʻole o nā lako waho hiki iā ʻoe ke koho mai ia mea e hoʻokō i kāu aesthetic makemake.

Eia ka nānā pono ʻana i nā ʻano o nā ʻano mea hale waho āu e noʻonoʻo ai:

1. Kaila Kuʻuna - ʻO kēia ʻano o nā lako waho e hōʻike ana i nā mea lāʻau a me nā mea hao, pinepine me kahi hoʻolālā maʻalahi akā nani.Hoʻopili kēia mau mea i nā wahi waho e like me nā kīhāpai, patio, a me nā papa.

Hale Hana Lako waho

 

2.Kaila Contemporary - He mea kaulana kēia ʻano no nā mea hale e makemake ana i kahi hiʻohiʻona chic a me nā hiʻohiʻona hou i ko lākou wahi waho.ʻO nā mea i hoʻohanaʻia he nani a me ka minimalistic, e like me ke kila a me ke aniani me nāʻano geometric.

3. Kānāwai Kūlohelohe - Kūlana ke ʻano kahakai no nā waiwai kokoke i ke kahakai a i ʻole nā ​​loko.Hōʻike ʻia kēia ʻano mea lako i nā mea leʻaleʻa a me nā mea e like me nā mea kūlohelohe o ke kahakai a me ka moana e like me ka lāʻau a me nā mea i hoʻopaʻa ʻia e hana i kahi ʻano kahakai.

Hale Hana Lako Patio

 

4.Kaila Rustic - Nā mea lāʻau paʻa me ka hoʻopau rustic e hōʻike ana i kēia ʻano lako waho.Hoʻohui maʻamau i nā hoʻonohonoho waho e like me nā hale mahiʻai a i ʻole nā ​​​​cabins.

I ka hōʻuluʻulu ʻana, loaʻa i nā mea hoʻolako lako waho e like me ka hale hana hale waho, ka mea hana hale waho, a i ʻole ka mea hoʻolako lako waho i nā ʻano ʻano like ʻole e hāʻawi ai, e kūlike me nā makemake kūʻokoʻa o nā mea kūʻai aku.

I ka pōkole, ʻo nā lako waho kahi mea koʻikoʻi o ka hana ʻana i kahi ʻoluʻolu a me ke kono ʻana i waho.E noʻonoʻo i kēia mau ʻano a me nā hōʻailona kiʻekiʻe i ke koho ʻana i nā lako waho no kou home.


Ka manawa hoʻouna: Mar-06-2023

E kau inoa i kā mākou Nupepa

No nā nīnau e pili ana i kā mākou huahana a i ʻole pricelist, e ʻoluʻolu e waiho i kāu leka uila iā mākou a e hoʻopili mākou i loko o 24 mau hola.

Hahai mai ia makou

ma kā mākou pāʻoihana
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Youtube