Le 6.3 Era o le RMB

I le aso 28 o Me, na fa'atau atu ai le fua faatatau tutotonu o le RMB i le 6.3858 yuan i le 1 tala, i luga 172 fa'avae fa'avae mai le aso fefa'ataua'iga talu ai, taia le tolu-tausaga le maualuga ma ulufale atu i le vaitau o le 6.3 yuan.E le gata i lea, o le fesuiaiga o le RMB i luga o le matafaga i le tala Amerika ma le RMB i fafo i le tala Amerika sa i ai i le vaitau o le 6.3 yuan, ma o le RMB i fafo i le US dollar fesuiaiga o tupe na malepe i le 6.37 yuan mark..

O le si'itia o le yuan ua o gatasi ma le si'itia o tau o oloa i le lalolagi ona o le tele o mea, ua fa'aoso ai Saina, le tagata e sili ona taua le fa'aulufaleina mai o mea mata, e fa'aulufale mai ai le tau o oloa. ' o lo'o fa'atupula'ia fo'i tau o le gaosiga.O loʻo feagai i latou ma le faʻafitauli o le siʻitia o tau i le au faʻatau, poʻo le taofia foʻi o le aveina o poloaiga i lalo o le mamafa o tau faʻafefe. ua matua si'itia.Talu mai Iuni 2020, o le US spot composite index ua siitia vave i le 32.3%, ae o le atunuu i Saute Saina composite index ua siitia i le 29.3% i le vaitaimi lava e tasi.Kopa, alumini, u'amea u'amea, suau'u mama, mea tau vaila'au, u'amea ma koale ua si'itia le tau.

Ae o le talisapaia o le RMB i tagata faʻatau atu i lalo o le mamafa tele.O Tan Yaling, le peresitene o le China Forex Investment Research Institute, e leʻi ioe i le manatu o le faʻaaogaina o fesuiaiga o tupe e fai ma pa e faʻasaga i le tau o oloa mai fafo mai le faʻatupulaia o tau o oloa, pe a faʻatalanoaina e le Global Times.Fai mai a ia, o oloa auina atu i fafo o loʻo faia se sao taua i le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o Saina talu mai le faʻamaʻi o le COVID-19.Ae talu mai le tausaga talu ai, o loʻo feagai le au faʻatau atu ma se tuʻufaʻatasiga o se RMB malosi, maualuga tau o felauaiga ma tau maualuga atu mo mea mataʻutia, faʻapipiʻi tupe mama.

O le lumanaʻi o le RMB e faʻatauaina e itu uma.Fai mai le Wall Street Journal o le fesuiaiga o tupe e ono tumau i le va o le 6.4 ma le 6.5 yuan i le tala i le lumanaʻi, ma le faʻafetai atili e ono faʻaosofia ai le malosi o gaioiga mai le Faletupe o Saina, e tusa ai ma le BNP Paribas Capital's Asia Pacific head.

src=http___www.zhicheng.com_uploadfile_2020_1126_20201126030554816.jpg&refer=http___www.zhicheng


Taimi meli: Me-28-2021

Fa'asoa i la matou Nusipepa

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Youtube