Na matou Fa'afiafia ia GuangDong

I le aso 21 o Me, na lipotia ai e Guangzhou se mataupu fou faʻamaonia o le COVID-19 i le Itumalo o Liwan.O mataupu faʻapitonuʻu na toe tulaʻi mai i le 276 aso talu ona leai ni mataupu fou i le lotoifale na faʻamaonia i le itumalo o Guangdong.E tusa ai ma faʻamatalaga o le suʻesuʻega, o le tagata maʻi sa nofo i Guangzhou mo le 14 aso aʻo leʻi aliaʻe le faʻamaʻi, ma o ana galuega autu i aso uma sa latalata uma i lona fale, ma e leai sana talaʻaga lata mai o le nofo i nofoaga feololo-maualuga lamatia. i Saina po o fafo.

Na vave fa'atūina e le malo o le itumalo o Guangdong se faiga e tali atu ai i tagata matutua e taofi ai le sosolo o le fa'ama'i i se taimi pu'upu'u, ma iloa ai le faiga o fa'ai'uga fa'alotoifale ma agava'a tau pulega.

1. Fa'alogo lelei.

I le aso na lipotia ai le mataupu muamua o le COVID-19 i le lotoifale i Guangzhou, na faia ai e le Komiti Tumau o le CPC Provincial Committee ma le Provincial COVID-19 Prevention and Control Leader Group (Headquarters) se fonotaga e faia ai le faʻapipiʻiina, faʻamamafaina le tali atu. i le fa'ama'i fa'apitonu'u e tatau ona ave i ai le fa'amuamua.

2. Fa'ailoaina fa'amatalaga i taimi tatau.

Ina ua uma ona lipotia e Guangzhou ma Shenzhen le faʻamaonia o mataupu faʻapitonuʻu ma tagata aʻafia i le lotoifale i le aso 21 o Me, o taulaga uma ma itumalo na aʻafia na vave logoina tagata lautele e uiga i le tulaga ma le puipuia ma le faʻatonutonuina o faiga.I le 11 aso, e le itiiti ifo i le 10 fonotaga a le au tusitala na o ia.

3. Su'ega nucleic acid.

Ole su'ega atoa ole nucleic acid o le a faia i vaega taua e iloa ai siama "o lo'o lafi i le paolo".

4.Classified pulea.

O le taimi lava e maua ai le faʻamaʻi, o le polokaina o le faʻasalalauga o le faʻamuamua pito i luga, aʻo faʻamautinoa o le tamaoaiga ma sosaiete e masani ona faʻagaioia i le mamao e mafai ai.Na'o fa'asaienisi ma sa'o fa'avasegaina fa'avasegaina ma fa'atonutonu e mafai ona fa'ateleina manuia fa'aagafesoota'i, nai lo le fa'apogai ma le fa'amalieina tauaso, po'o le tu'usa'o "tulaga tau".

5.Su'e punaoa.

Ole su'esu'eina ile taimi e fa'alagolago fo'i ile alualu i luma fa'atekonolosi.I le aso 21 o Me, na maua ai e le Novel Coronavirus Traceability Team o le Shenzhen Center for Disease Control and Prevention se galuega faanatinati e faʻatautaia suʻesuʻega suʻesuʻe i faʻataʻitaʻiga mai fafo e fesoʻotaʻi ma se faʻamaʻi asymptomatic e igoa ia Mu i le Itumalo o Yantian.Mai sauniuniga fa'ata'ita'iga, fau faletusi, fa'asologa o komepiuta, fa'asologa fa'asologa, fa'atusatusaga o kenera, i le tusiaina o lipoti su'esu'e su'esu'e, e na'o le 27 itula, e sili atu le pu'upu'u nai lo le tulaga fa'ale-atunu'u o le 76 itula.

O sui uma o le Sun master o le a latou faʻatinoina tiute faʻatasi ma galulue faʻatasi ma le malo e tetee atu i faʻamaʻi, e pei o le ofuina o matapulepule ma le faia o tui.E fesoasoani e puipuia le Covid-19.Sa matou fa'afiafia ia GuangDong.

t01c47ff8b5345ad856.webp


Taimi meli: Iuni-01-2021

Fa'asoa i la matou Nusipepa

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Youtube