Faatasi ai ma se seti malolo o meaafale ma se ipu lauti i ou luma, ma le susulu o le la o le taumafanafana ma le lagona e malolo atoatoa, aisea e le alu ai i fafo?

1. Sunscreen ma tetee

 

O meaafale i fafo o le ki lea e tetee atu ai i le suʻega o le tau, o lea pe a faʻatusatusa i le manaʻomia mo le tausiga masani o meaafale i fafo, o mea uʻamea e sili atu ona umi, aemaise lava pe a uma le suʻeina o le susu o mea faʻapipiʻi, e le gata e le faigofie ona ele, ae tumau foi. .E ui lava o meaafale i fafo o le rattan bamboo e matagofie ma fetaui ma le siosiomaga i fafo, e taugata ma faigata ona tausia, o lea e tatau ai ona tatou filifilia lelei lelei ma togafitiga faʻapitoa.O loʻo i ai se ituaiga mea faʻataʻitaʻi rattan i luga o le maketi - Xirattan, taugofie, ma faigofie ona fufulu, sili atu ona talafeagai mo le faʻaoga i fafo.

https://www.sunmasterhome.com/new-design-furniture-folding-chaise-longue-multicolor-outdoor-portable-aluminum-lounge-armchair-balcony-backrest-lazy-beach-chair-2-product/

 

2. Fa'amafanafana ma fa'anatura

 

Ina ia mafai ona motusia le tuaoi i le va o meaafale i fafo ma meaafale i totonu, o le tele o tagata fai meafale i fafo ua sili atu le gauai atu i le mamanu o le mamanu.E tusa ai ma le pupuni o le tagata ma a latou lava meafaitino e pei o faʻailoga tetele e lua, o le aotelega o foliga e sili atu ona faʻaogaina ma paʻu, i luga o le faʻavae o tulaga faʻasalalau, faʻaleleia le faʻatinoga ma le tele o meaafale, ma taumafai e tuʻufaʻatasia aesthetics ma ergonomics.

 

Nofoa Wicker Patio Rattan

 

3. feaveai

 

I aso ua tuanaʻi, o meaafale i fafo o le faʻasaoina o fale taugata ma sisifo, faʻatusalia tulaga ma tulaga.I le taimi nei ua avea meaafale i fafo ma vaega o le olaga, e le mafai e tagata o le taulaga ona taofia lo latou naunau i ai.O le mea moni, pe a fai o le faʻatonuga faʻaeteete, se faapaologa, e oʻo lava i se tulimanu e mafai ona fausia e fatu ai le lagona o se togalaau.

 

Mo togalaau e utiuti le avanoa, e sili le filifilia o sitaili gaugau pe faʻapipiʻi e faigofie ona teuina.Afai e te manaʻomia le faimalaga, e mafai ona e filifilia le alumini alumini poʻo meaafale i fafo.Mamafa mama, faigofie ona feaveai, pikiniki, fagota e matua faigofie lava.E sili atu le aumai o ni mea faigaluega i fafo, e pei o se fata papakiu, se faleie, ma isi, mo femalagaaiga i fafo e faaopoopo ai le tele o le fiafia.

Seti Mea'ai Rattan


Taimi meli: Feb-05-2023

Fa'asoa i la matou Nusipepa

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Youtube