O meaafale i fafo o loʻo faʻateleina le gauai atu, o le fiafia o le itu sili lea ona taua o le taulaga i le taimi nei

I le feagai ai ma le televave o le atinaʻeina o maketi meaafale i fafo mo le silia ma le 20 tausaga, o le tele o meaafale tetele e le faʻatuai e tuʻuina atu i latou lava i le faʻataʻitaʻiga o le maketi o meaafale i fafo.O nisi e sili atu le le mautonu i oloa taʻitasi, aʻo isi e faʻamalosi i le aoina atoa.Na vave ona oo mai tala fou, o le suiga o le fuafuaga mo fafo sa matua fa'agasolo.

Balconies, terraces, paka, togalaau ma isi Avanoa, lautele ma tumaoti, ua faia e totogi ai le vaapiapi avanoa e mafua mai i le vave faʻalauteleina o le taulaga.O nei Avanoa o le okesene fou i totonu oo tatou olaga ma aumaia meaafale i fafo i taʻutaʻua.O tatou mamanu, fuafuaga o taulaga, tusiata, tusiata fanua ua galulue ma le le vaivai e faʻafefiloi le natura i le loto o le taulaga i se auala sili ona vavalalata e mafai, e "fausia" fou. masani mo tagata o loʻo nofoia mai le ea manifinifi..

sdfgf (1)

Mo se taimi umi, o le maketi o oloa i fafo o se fanua tutoʻatasi i le mamanu.O meaafale i fafo na muamua ofoina atu na o ni nai mea masani ae leai se mamanu matagofie.O se maketi mo tagata faatauʻoa faapitoa.Ae i le amataga o le 2000, o le tele o paionia na amataina se suiga o maketi, faʻalauteleina a latou taulaga i le tele o tekinolosi faʻatagaina.Mai le Vondom, lea e fa'apitoa i le palasitika ta'avale, i le Manutti's WaProLace, o se ie fa'akomepiuta e mafai ona toe fa'aaogaina, chlorine-resistant, o nei ituaiga meaafale masani i fafo ua amata ona latalata atu i meaafale totonu.

sdfgf (2)

Ua latou fa'aogaina nei tekinolosi fa'atupuina e fa'atamaoaigaina ai a latou fa'amaumauga o oloa ma fa'aleleia atili ai o latou tulaga fa'alelei, a'o amata fo'i ona galulue fa'atasi ma tagata ta'uta'ua ta'uta'ua i fuafuaga tau maketi a latou tagata tauva i totonu.O le mea lea, i se taimi mulimuli ane, e leai se masalosalo, o le a faia e le au atinaʻe o oloa i totonu, faʻataʻitaʻiina e le maketi faʻateleina, o le a latou faia le laasaga lava e tasi.

I Roche Bobois, o meaafale i fafo i le taimi nei e naʻo le 4 pasene o faʻatauga, fai mai Nicolas Roche: "O loʻo maualalo pea, ae o loʻo faʻatupulaia vave, i luga 19 pasene i le 2017. O lea matou te mautinoa o le a matou faʻaauau pea ona teu tupe i lenei vaega."O le fa'amoemoe e ofoina atu se laina fa'atau oloa sili atu, o nei meafale meafale i totonu ua iu lava ina manuia i le fa'avasegaina.A'o fa'amama lelei a latou fa'amaumauga o oloa, ua latou suia fo'i ma le manuia e pu'e atili ai maketi fou.O lenei maketi e lautele, la ma le matagi o mamanu e agi i taimi uma.


Taimi meli: Nov-11-2021

Fa'asoa i la matou Nusipepa

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Youtube