Auala e gaosia ai meaafale i fafo

E mafai ona matou vaʻaia meaafale i fafo i soʻo se mea, faʻaaoga ma faʻafesoʻotaʻi i taimi uma.Ae e te iloa pe fa'afefea ona gaosia? O le a ou fa'amatalaina ta'itasi mo oe mai le taimi nei

Pe a maua se matou oka fou, o le a matou vavaeeseina le oka ma tufa atu i matagaluega taʻitasi.O le faʻatau o le muamua, o le a latou faʻatau mea e manaʻomia mo le gaosiga atoa o le gaosiga, E pei o le Aluminium tube,Rope, PE rattan, fetuutuunai vae plug ma Plastic wood ma isi mea.o le laasaga muamua lea ma sili ona taua.

chd (1)

A maeʻa ona tuʻuina atu mea, o le a tufatufaina atu e le fale teu oloa i le matagaluega o gaosiga e tusa ai ma le faʻatonuga manaʻomia, ma o le a gaosia e le matagaluega e tusa ai ma laasaga nei.

1. Otioti le paipa alumini i le tele manaʻomia, ma punou i le foliga manaʻomia ma tuʻi i totonu o le masini.
2. Fa'apipi'i 'ese'ese fa'alava alumini fa'apipi'i ma susunu i totonu o se fa'avaa nofoa
3. Faila ma Fufulu le faavaa nofoa
4. Fa'apalapala ma Fa'agogo le fa'avaa nofoa e ala i le pa'u pa'u

laina

chd (3)

5. A uma ona faʻatautaia e matagaluega taʻitasi masini, o le a faʻapipiʻiina atoa se nofoa nofoa.Sosoo ai, o le a matou fa'atulagaina se siaki vave o le lelei.A mae'a siaki, o le a tu'uina atu i le isi matagaluega fai lima, rattan wicker.
6.Then a matou tagata faigaluega e sili atu i le 10 tausaga le poto masani o le a lalagaina mea e pei o le maea, PE rattan, textilen i se oloa atoatoa e tusa ai ma manaoga o le poloaiga.
7. A uma ona faʻapipiʻi nisi mea faʻaoga e pei o vae vae, o le a matou toe faʻatulagaina se siaki faʻapitoa faʻapitoa.Ina ia mautinoa e atoatoa i vaega taitasi.
8.After afifiina, e mafai ona matou faʻatulagaina uta mo le tuʻuina atu o oloa.

chd (2)


Taimi meli: Feb-23-2022

Fa'asoa i la matou Nusipepa

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Youtube